FTF-A

Vi anbefaler FTFa som din a-kasse

FTFa kender din branche og kan give dig målrettet rådgivning om arbejdsliv og a-kassespørgsmål. FTFa er en a-kasse for alle og har ca. 140.000 medlemmer. A-kassen tror på, at medlemmerne hellere vil være i arbejde end på dagpenge.

Derfor arbejder de hver dag for at være medlemmernes direkte vej til et nyt job. Både de ledige og dem, der er i arbejde og på udkig efter nye udfordringer.

Udover at udbetale dagpenge og efterløn tilbyder FTFa gratis job- og karriererådgivning. Ønsker du at sikre dig udover dagpengene? Så kan du tegne en lønsikring hos FTFa.

Hvorfor skal du være medlem af en a-kasse?
En a-kasse er vigtig, hvis du mister dit arbejde. Ud over at sikre dig økonomisk, formidler FTFa som a-kasse job til vores medlemmer ud fra et indgående kendskab til medlemmernes brancher og fag.

Her er 5 gode grunde til at være medlem af FTFa:

1. FTFa kender også dit fag. For at vi kan hjælpe dig, har FTFa og Gentofte Kommunalforening et tæt samarbejde. Derfor kender FTFa også dit fag, dine udfordringer og det arbejdsmarked hvor din hverdag er.
2. FTFa vil være din direkte vej til et nyt job. FTFa er altså den ekspert, du kan henvende dig til, når du har brug for:
• Mere viden om arbejdsmarkedet for dit fag
• Input om alternative karrieremuligheder
• At vide, hvad en bestemt paragraf egentlig betyder
3. FTFa tilbyder en lønsikring, som sammen med dagpengene, kan sikre dig op til 90% af din nuværende løn, hvis du bliver ledig.
4. Medlemskab hos FTFa giver tryghed, fordi du er sikret en indkomst i form af dagpenge i de perioder, du står uden job.
5. FTFa er en af Danmarks største a-kasser. Det betyder for dig, at FTFa er stabil og gearet til at følge med tiden og de behov, medlemmerne oplever. Du bliver en del af et fællesskab på over 140.000 medlemmer.

 

Kontakt og indmeldelse

FTFa er en af landets billigste a-kasser
Tjek priser og satser

Lønsikring
Som medlem af FTFa kan du tegne en lønsikring, hvis du ønsker større økonomisk tryghed. Du kan få dækket helt op til 90% af din løn. Ved tegning af lønsikring gives 50% rabat de første 6 måneder.
Læs mere her

Efterløn
Find svar på dine spørgsmål om efterløn 
Læs mere her

Bliver du ledig?
Når du bliver ledig, er der nogle ting, du skal huske at gøre hos jobcentret og hos FTFa. FTFa har lavet en guide, der gør det nemt, når du skal melde dig ledig.
Klik her 

Hold dig opdateret
På FTFa’s hjemmeside finder du nyheder og får svar på dine spørgsmål omkring dagpenge, efterløn eller på det, der nu rør sig, hvor du er i dit arbejdsliv.
s mere på ftfa.dk

Hold dig opdateret
På FTFa’s hjemmeside finder du nyheder og får svar på dine spørgsmål omkring dagpenge, efterløn eller på det, der nu rør sig, hvor du er i dit arbejdsliv.
s mere på ftfa.dk

Hvis, du har spørgsmål så kontakt FTFa på:

Telefon 70 13 13 12.

Læs mere på hjemmesiden: www.ftf-a.dk

Indmeldelsesblanket

Hits: 1415

Skip to content